Healingsmassage

HEALINGSMASSAGE:

Kan varm anbefales som redskab til stress forbyggelse og håndtering.

Kroppen har brug for at give slip for spændninger og hovedet har brug for at give slip for tanke mylder. Krop og sind har brug for ro og afslapning, begge dele vil du kunne opleve når du modtager healingsmassage.

Healingsmassage hvis du føler dig spændt i kroppen og træt.  

Hvis du føler dig udbrændt og modløs,presset eller stresset.

Hvis du er kørt  fast uden at finde en løsning.

Hvis du oplever mindreværd, håbløshed, angst, sorg

Healingsmassage er en blid, rolig og omsorgsfuld massage, hvor jeg med min intuition og viden vil bruge tiden til det, der er vigtigst for dig her og nu. Det er en yderst behagelig afslappethed, der giver klarhed og ro, og bedre balance mellem tanker og følelser. Healingmassage kan hjælpe dig med at slippe spændinger. Healingmassage giver dig mulighed for at åbne op og finde din styrke og indre ro. Du vil få en bedre selvforståelse omkring dig selv og dit indre univers..

 

 

SAMTALE:

Samtale kan være et supplement til Healingmassage.

Kroppen husker og ”glemte” oplevelser vil have mulighed for at dukke op undervejs, som kan være hensigtsmæssigt at få talt ud.  Kroppen husker og sætter sig som spændinger i kroppen. Samtalen vil som regel tage udgangspunkt i din situation her og nu i dine tanker og dine følelser. Hvorefter jeg vil bruge min erfaring til, at du får skabt orden i dine tanker og ro i dine følelser, så du kan se og mærke de muligheder og handlinger, der er rigtige for dig. 

Jeg vil som behandler kunne stille relevante spørgsmål, det gør, at du selv kan nå frem til hensigtsmæssige svar og handlemønster..