Massage for kræft ramte klienter

Healingsmassage .

Der er en del der spørger mig, om det er godt at modtage healingsmassage efter behandling el under behandling. Healing  betyder at komme  balance

Jeg har en del erfaringer med give massage for kræft ramte. Healingsmassage er en langsom nensom massage form, du er i centrum med det det er dig. Læs mere under healingsmassage.

Mine erfaringer er ikke at jeg har oplevet sygdom på min egen krop. Mere at jeg har fulgt en ung kvinde i sin sygdom forløb som ledsager i ca 2 år.

Syghus besøg i Odense/Sønderborg med alt hvad der tilhører.

Er dagligt tæt kontakt med de mennesker der desværre har fået den diagnose Kræft sygdom.

Jeg har haft forskellige mennesker i gennem mine hænder med forskellige diagnoser. Fælles for dem alle er at de har selv henvendte sig til mig el.deres pårørende.. Fordi de har hørt fra andres erfaringer at komme hos mig.

Er det ikke muligt at komme til mig. Kommer jeg gerne ud. Igennem vores samtale finder vi løsning sammen, hvordan det vil være bedst for dig.

Når  klienter komme til mig, er deres krop under stor stress. De har gennem gået meget i forbindelse med deres sygdom forløb. Kroppen og sind har behov for ro/ hvile.

Affaldsstoffer har brug for at komme ud af dit system igen, for at komme i balance.

Kroppen har arbejder hård for at komme i balance igen efter lang varig sygdom forløb. Her kan Healingsmassage hjælpe / støtte dig  og Kranie-Sakral Terapi. Læs mere under Kranie- Sakral.

Begge behandlinge er skånsom og arbejder sammen med din krop og sind. Hvilket er meget vigtig, at din krop arbejder efter dit eget tampo. Bindevævet og muskerne bliver skånsomt masseret, ofte med lette tryk for at den del af kroppen kommer til at slappe. Blodcikulation for hjælp til flow . Hovedet får en tiltrængt ro , pause for tanke myldre.

Spændinger i kroppen vil løsne sig og dit nerve system vil få mere ro .

Du vil opnå og opleve en indre ro samt en dybte af afslappenhed.

En lille samtale forud vil  altid være vigtig.

Vigtig er at sige her. Jeg kan ikke hedbrede dig. Men jeg kan være behjælpeligt med , at du ville finde en dybere ro inde i dig, samt din krop vil slappe mere af.

Tryghed, Respekt og Tavshedpligt  er nøgleordet i min klinik Bodymindandsoul.