Healing

Healing betyder at blive hel, komme i balance ;-)

Healing er en helbredelse som kommer inden fra.

Healing er medvirkende til at skabe overblik i dit liv.

Healing på virker krop og sind, skaber helhed i dit indre og i dine tanker.

Healing er en form for værktøj for dig.

Du har selv redskaberne ind i dig. Jeg kan være behjælpelig med at hjælpe dig med at finde de resourser du har.  Der kan være medvirkende til at hjælpe dig med at skabe positive forandring. Ved at blive opmærksom på dine tanker og handle mønster. Der ved har du mulighed for at handle anderledes. Den positive forandring giver dig mere overskud i din hverdag.

Healing kan give dig Livsglæde, indre ro, selvværd, og du vil føle dig mere i balance med dig selv.

Jeg bruger forskellige former af healing. Jeg arbejder med Chakra, Kinesiologi,kranio-sakral teknik. Chakra er vores Livs energier som er medvirkende til at holde vores krop i balance.

 

Kranie-sakral

 Kranio-sakral teknik bestå af lette tryk, blide tryk af kranie , rygsøjlen og lind/korsben. Med nænsomme berøing løsnes der op for spændninger, især på hoved, rygsøjle og bækken. Det hjælper på at din krop genskaber sin naturlig bevægelighed. Vores krop er indrettet således at vi selv har værktøjerne i os, nogen gange er der brug for lidt hjælp undervejs. Kroppen har evnen til selv at hele sig selv.

Når din krop er spændt har den svært , vil der oftes være spændninger i rygsøjlen,nakke,hovedet omkring membranerne. Knoglerne har svært ved at bevæge sig frit. Det vil bl.a gå udover hjernen, som ikke får den nærende væske., der er medvirkende til at være frisk.

Behandling kan støtte dig i at slappe af i en lidt meditativ tilstand, til at regenererer ved nærmest at blive nustillet. Denne afslappende behandling gøre at du vil få overskud samt energi til en ny tørn ;-) Begyndelse af behandling og under behandling vil jeg guide dig til en vejrtrækning, for at du har mulighed at komme dybere ned i din krop

 

Access BARS

(Zoneterapi på hovedet)

Trænger du til ro i hovedet, fred i sjælen, at få styrket dit selvværd,få mental overskud og få mere plads til dig selv.  Så kan Bars være noget for dig.

BARS behandling: Jeg arbejde med dine Energipunkter på hovedbunden og i ansigtet.  (Zoneterapi på hovedbunden) Access Bars tenik er lidt i familie med Kranieshakral teknik.

BARS slipper blokeringer og anspændthed, giver fornyet energi og lethed i kroppen. BARS er en meget enkelt behandlingsteknik, som kan hjælpe dig med at rydde op i tanker, følelser og programmeringer, som kan forhindre dig i at ” tage i mod. Bars er en Behandlingsform som er grundlagt i USA af Gary Douglass.

www.accessconciousness.com

 

Hjælper mod eksamen stress og blokeringer, angst,anspændhed mm.

BARS behandling gøre ikke ondt, du skulle prøve det. 

Behandling kan foregår liggende på min briks eller siddende. Du er på klædt.