Triggerpunkterne

Kranio-Sakral massage til dit barn

Kranio-Sakral og afspændingsmassage til dit barn.

Dit barn kan have rigtig meget glæde af at modtage Kranio-Sakral og massage.

Afspændingsmassage er en stille og rolig massage med omsorgsfulde strøg.

Kranio -Sakral behandling er med små lette tryk på kroppen og hoved. Læs mere under Kranio - Sakral

Massage kan være medvirkende til at dit barn få mere ro i sit hoved og slapper mere af  i kroppen. Børn med ADHD kan få en bedre søvn og nærvær.

Massagen kan være medvirkende til at dit barn kommer til at fornemme sin krop lidt mere.

Dit barn vil lære at mærke sig selv, samt at mærke sine behov.

Indre ro

For en bedre krops bevidsthed.

Mærke sine behov.

Sætte ord på

Øget selvvære

Øget egen forståelse

Inden dit barn kommer i min klinik vil jeg altid have en snak med forældre om barnets velbefindende og trivelse i sin hverdag.

Når dit barn kommer i min klinik vil jeg snakke med barnet og fortælle lidt om Behandling. Det er dels for at høre hvad dit barn synes om at komme her, skabe en god kontakt. 

Dit barn mening er vigtigt for mig. Jeg tilpasser massagen til barnet .

Dit barn er i omsorgsfulde hænder hos mig.  I mens du venter i min klinik vil du have mulighed for at nyde en kop kaffe/the, samt at kikke i nogle læse stof. ;-)

Jeg glæder mig at møde dig og dit barn i min klinik ;-)

Massage teknik og behandling

En massage teknik som veksler mellem tryk på meridianpunkter, stryg på meridanbaner, træk i huden samt dyb massage i musklene.

En massage teknik som indholder samtlige efterfølgende massageteknikker samt åndedrætsøvelser

 

Fysiurgisk massage

 Fysiurisk massage  er en dybdemassage, hvor jeg arbejder med  specielt rettet opmærksomhed på denne muskel tilstand. Fokusering på æltning af en muskel, strækning samt skærpe opmærksomhed på krops området. Jeg vil altid have fokus på helhed af kroppen og afslutte  med lange af opblødende strøg.

 Bindevævmassage

  Bindevæv er en massage som aktiverer  blod gennem strømning En massage hvor bindevævet og  lymfedrænage massage kommpineres sammen. Denne  teknik , hvor bindevævet løftes og hvor jeg arbejder med huden i rullende bevægelse form kan opleves dybt. Jeg afslutter altid med massager hovedebund. 

 

Lymfedrænage behandling

Jeg lægger mine fingrene fladt mod huden, og huden forskydes i kreds blivende på samme sted, eller som fremadskridende spiraler.Jeg starter med let berøring af huden.  Arbejder med 4 forskellige trin.

Lymfesystemet hjælper kroppen med et normalt væskebalance i væv og blod. Aktiv påvirkning lymfesystemet giver afspænding af muskelaturen. Lymfedrænage virker afslappende på den muskelatur. Ved påvirkning af lymfesystemet sker der indvirkning på det vegetative nervesystem , som er medvirken til at du kan hvile, sove og genopbygge dit energi neveau.

 

Polaritetsmassage 

Polaritets er en behandling hvor jeg arbejde med små tryk overpå din krop. Med min intuition vil jeg guide dig igennem det hvad der er vigtigt for dig.

Denne Behandling foregår med alt tøj på. Du vil ligge behagelig på min briks i rolige omgivelser. Under behandling vil du opleve at du giver slip i spændingen og uro i kroppen samt din hoved bliver lettet for mange tanker. Du vil opleve at synke ned i kroppen og giver dig hen til en meditativ tilstand. Massage består af let strygninger, hvor der tilføres erergi eller afledes energi til eller fra kropsområde. At frigøre energi eller "vække" energtisk ubrugte områder til aktivitet. At afbalancere krop og sind.

 

 Akupressur behandling

Akupressur behandling er en teknik, hvor jeg arbejder mig langsomt frem til den spænde del af kroppen. Kommer ind på dybten af muskellaturen uden at presse for hårdt på den. Holder på den spænde muskel indtil den giver slip og løsner op på en stille måde. En nensom behandling uden at du føler dig radbrækket bagefter. Er en helkropsmassage samt hovedebundmassage.

 

Nakkemassage

Rygmassage

Rygmassage

Rygmassage

Hovedbundsmassage