Fod/hånd zonepunkter

Kroppen er en helhed.

Inden for Kinesiologi betrager man kroppen som en helhed. Hvad der foregår et sted i kroppen, registreres af alle kroppens øverige celler. Det kan fore komme smerte i en fod på grund af en forkert belastning. Dette vil ændre kroppens generelle holding samt påvirke de indre organers energi. På denne måde kan energi til førelse begrænse og ændre udviklingsprocesserne og de hormonale fuktioner.  Citat fra Jarle Tamsen og Edel Hovgaard 

Dine fødder bliver daglig brugt og de klager aldrig.

  "eller gøre de"

Vores mådse at gå på sætter sit aftryk. Dine fødder og ben musklerne kan være ømme, hævet, og blodcikulation kan have svært ved at løbe rund,. Disse små ubalance sætter sig i kroppen energicenter.

På samme måde kan det fore komme en smerte i en hånd eller skulder, nakke på grund af en forkert belastning, eller ens artet bevægelser. Det vil ændre kroppens generelle holding samt påvirke  de indre energi organer samt krop holding.  Massage kan være medvirkende til at løsne op i de nævnte kropsdele.  Spændte musklerne vil blive afslappet  der vil kommer mere flow i din krop.

Jeg arbejder ud fra de Kinesesiske zonepunkter. Jeg afslutter altid med en nakke hovedbunds massage samt tryk på fødderne.